26 Eylül 2016 Pazartesi

KRUİDVAT GÖZLÜK TEMİZLEME MENDİLİ

Kruidvat markasına ait gözlük temizleme mendillerinden bahs edeceğim dilerseniz okumaya devam edin.👇👇👇

Ürünün kullanım alanları;
-Gözlükler
-Güneş gözlükleri
-Fotoğraf makinesi lensleri
-Cep telefonu ekranı
-Hassas tüm ekranlar da kullanılabilir olduğu belirtiliyor.

Bundan önce ıslak mendil pakedi şeklindeki sanırım 20 adet içeren temizleme mendillerini satın almıştım. Günlük hayatımda sürekli gözlük kullandığım için bu tarz ürünlere ihtiyacım oluyordu çok duyduğum için bu markayı denemek istedim. Islak mendil tarzındaki paketinde şöyle bir sorunla karşılaştım çabuk kuruyordu. Temizlemesi parlatması gayet başarılı. Fakat çabuk kuruduğu için kutu olanını aldım.

Kutunun içerisinden mendiller tek kullanımlık olarak çıkıyor,çabuk kurumayacağını düşünerek bunu da denemek istedim,öncekine nazaran daha iyi geldi fakat ürünün bir dezavantajı açıp direkt hızlı hızlı silmek zorunda bırakması çünkü 30 sn gibi bir sürede kurumaya başlıyor ve yüzeyi yumuşacık olmadığı için kuru hali gözlükleri ve ekranları çizebilir diye düşünüyorum. Kokusu da alkol gibi kokuyor. Benim işimi görüyor,ben artık hızlıca silmeye alıştığım için sorun yaşamıyorum, sizlere de öneririm memnun kaldığım bir ürün oldu.

Okuduğunuz için teşekkürler umarım faydalı olmuştur,blogumu saf taraftan 👉👉 izlemeye almayı unutmayın. Kendinize iyi bakın.❤


2 yorum:

  1. Işılay Hanım benim elimdeki stoğum tükendi. Arıyorum ancak henüz bulamadım. Nereden bulabileceğimi harungursoy56@gmail.com eposta adresine gönderebilir misiniz? (Bloğunuzu takip edemeyebilirim).
    Harun Gürsoy

    YanıtlaSil