29 Ocak 2016 Cuma

ZAMANIN HİTLERİNDEN BRONZER

Bronzer nedir? Kış aylarında yüzümüzü ısıtacak ve daha sağlıklı parlak gösteren kahramanlarımızdır bronzerlar.

Bronzerin şu sıralar makyaj tekniklerinde top 20'ye yerleştiğini hepimiz biliyoruz. Bazılarımız yüzümüzü şekillendirmek için,bazılarımız burnumuzu küçültme ve şekillendirmede,bazılarımız ise elmacık kemiklerini belirginleştirmede ve yüzü gölgelendirme de kullanıyor.Bazen ise oldukça çarpıcı şekillerde kullananları görüyoruz ve tokat yemişe dönüyoruz. :))

Peki bronzer nereye uygulanır?

Oval yüze sahip olan bayanlar, bronzerı alın bölgesinde saç diplerinin başladığı sıraya, burun üzerine ve elmacık kemiklerinin üzerine sürmeliler. Böylece yüz hatlarındaki keskin çizgileri daha yuvarlak hale getirmiş olacaklar.

Yuvarlak yüzlüler, bronzerı elmacık kemikleri boyunca uygulamalılar.Böylece yüz hatlarını daha vurgulu gösterebilirler. Bronzer uygulamasını bitirdikten sonra, daha doğal bir görünüm için makyaj fırçası ile bronzerını iyice dağıtın. ;)



Kare yüz şekline sahip olanlar;Yüz hatlarını daha yumuşak göstermek için, alnına ve elmacık kemiklerine daha kıvrımlı çizgiler halinde bronzerını uygulamalılar. Bronzer, böylece daha aydınlık ve doğal görünecektir. ;)

Diktörtgen yüz şekline sahip olanlar, alınlarının ortasına ve elmacık kemiklerinin ortasına bronzer uygulamalılardır. Böylece yüz köşelerini daha yuvarlak gösterebilirler. ;)

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BLOGUMU VE İNSTAGRAM HESABIMI TAKİBE ALMAYI UNUTMAYIN. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder