1 Temmuz 2017 Cumartesi

Institüt Esthederm Ürünleri

Ticaret kavramı insan yaşamının en olmazsa olmaz kavramlarından. İnsanoğlunun var olması ile beraber değiş tokuş ile başlayan ticaret günümüzde çok farklı boyutlara evrilmiş durumda.

Dünya büyüyor, gelişiyor ve buna insan nüfusunun çoğalması da eklenince ticaret içinde rekabet koşulları yeniden şekilleniyor.
Piyasaya çıkan her marka, kendini var edecek, kendi duruş noktasına uygun adımlar atıyor ki, bu tüm sektörler içinde geçerli. Nitekim ticaretin amansız, rekabet koşulları içinde dermokozmetik sektöründe de hem ayakta kalmak hem de dünya çapında markalaşmak adına firmalar piyasaya çıkmadan önce öncelikle hedef kitlelerini, misyonlarını, vizyonlarını belirliyor ki, dünyada Esthederm deyince insanların aklına hemen Institut Esthederm geliyor.
Nedir Institut Esthederm markasının farkının yanıtı aslında markanın isminde yatıyor.Sözcükler görüldüğü üzere Türkçe değil ve her bir sözcüğü Türk diline çevirirsek karşımıza şu ifadeler çıkıyor.
Institut sözcüğü aslında bize çok da yabancı değil. Dilimize yabancı kökenli olarak giren sözcük enstitü demek ama bunu biraz daha açmak gerekirse araştırma ve öğretim kurumlarına verilen isim. Ama bu sözcüğün bir diğer anlamı daha var. O da güzellik mabedi demek ki, bunu çok azımız biliyor ve markada aslında bu sözcüğün izinden ürünlerinde gidiyor.
Gelelim Esthederm ifadesine. Bu ifade eslında iki sözcüğün bir araya gelmesinden oluşuyor. Esthe aslında dilimizde estetik sözcüğüne karşılık geliyor ve markanın kusursuz güzellik yaklaşımına gönderme yapıyor.
Derm ifadesi ise dermatoloji sözcüğünden gelirken burada da marka genç bir görünüm için hedeflenen cilt katmanına işaret ediyor.
Yani marka size yaşsız, yaşlanmayan bir cilt vaad ediyor ki farkı da buraya ortaya çıkıyor. Markanın hedef grubu yaşlanmaya karşı mücadele eden, kusursuz güzelliğin peşinde olan tüm insanlar.
Ama bunun yanında markanın en temel farkı sadece güzellik değil sağlık ve estetik alanlarında da uzman olmasıdır ki, bu bir dermokozmetik firması için aslında son derece önemli olan bir konudur.
Markanın ürün gamında ileri teknoloji ile üretilen son derece özel ürünler bulunur ve tüm ürünlerin etkinliği yapılan klinik deneyler ile ürün güvenliği kanıtlanmış olan ürünlerdir.
Markanın tüm çapında kendi bünyelerinde yer alan güzellik koçları ise size bir randevu uzaklığında olup, her dem yardıma hazırdır.
Markanın tüm ürünlerindeki felsefesi şu şekildedir:
1. Institut Esthederm cildinize saygı duyar
2. Institut Esthederm ekolojik dengeye saygı gösteren ürünler üretir
3. Institut Esthederm cildinizin biyolojik dengesine ve enerji ihtiyacına uygun ürünler üretir
4. Institut Esthederm markasındaki tüm ürünler hücre yenilenmesini içeren son derece özel ürünlerdir.
5. Institut Esthederm markasındaki yer alan ürünler cildin yaşlanmasını yavaşlatmaya yardımcı olan ürünler üretir.
6. Cildin son derece hassas olduğunu bilen bir marka olduğundan bu hassasiyetler doğrultusunda üretilen ürünler mevcuttur
7. Cildin karmaşık bir yapısı da olduğunu bilen marka cildin su, ışık ve doğal döngüsüne uygun ürünler üretir ve tüm bunlara saygı duyar.
8. Institut Esthederm markasının diğer markalara göre en önemli farklılarından birisi cildin çevrenin olumsuz etkilerinden korur iken, olumlu etkilerinden de maksimum düzeyde faydalanmasını sağlar.
9. Institut Esthederm ürünleri cildin kapasitesini yeniden belirleyici bir yapıdadır.
10. Markanın güneşten korunma noktasında diğer markaların aksine geliştirdiği bilimsel ve çok özel yaklaşımlar vardır.
Yukarıda felsefelerinden sadece temel noktalarına değindiğimiz marka yukarıdaki ibarelerden de görüleceği gibi çok özel bir marka ve siz de denediğinizde cildinizin Esthederm ürünlerini fazlasıyla hak ettiğini görecek ve bu markanın ürünlerini düzenli olarak kullanacaksınız.

23 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. İnstagram: @emre.mor9_fann

    YanıtlaSil
  3. İnstagram: @ilayda.sorgun1905

    YanıtlaSil
  4. İnstagram: @heryol.galatasaray

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. İnstagram: Omershr09.12.2016

    YanıtlaSil
  7. instagram : selinayceliikk

    YanıtlaSil
  8. İnstagram : kahveciihilal

    YanıtlaSil
  9. İnstagram: cerenguuneerr

    YanıtlaSil
  10. BU SAYFA ÖRNEK ALDIĞIM SAYFALAR ARASINDADIR. kisiselbakimguncesi'ne YAZILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    KONULOJİ OLARAK YENİ AÇTIĞIMIZ SAYFALARIMIZI İNCELEYEBİLİRSİNİZ
    BLOGGER: https://konuloji.blogspot.com.tr
    FACEBOOK: https://www.facebook.com/Konuloji-1404836229623473
    TWİTTER: https://twitter.com/konuloji
    YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCvTYP2aAqPYdHtreEW9PK1w
    İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/konuloji

    YanıtlaSil
  11. markanın tüm ürünleri gerçekten çok güzel ..

    YanıtlaSil