21 Temmuz 2016 Perşembe

LOREAL CASTING CREME GLOSS'U DENEDİM!

Herkese yeniden merhaba uzun bir süredir paylaşımlarıma instagram üzerinden devam ettim maalesef sınavlar,kişisel nedenler vs. fırsat bulamadım uzun uzun yazmaya... Bundan sonra sizi ihmal etmeyeceğim bunun için özür dilerim sizlerden👒

Gelelim konumuza Loreal'in ülkemize yeniden getirdiği casting creme gloss saç boyasını denedim,bakalım ürünle ilgili deneyimlerim nelermiş.

ÜRÜN AÇIKLAMASI;
-Amonyaksız & Besleyici saç boyası.
-Parlak ve doğal tonlarda renkler.
-SADECE 28 ŞAMPUANLAMAYA KADAR KALICI.
-Yoğun beslenen yumuşak saçlar,Arı sütü ile zenginleştirilmiş.

Ürünün kutusunu açtığımızda klasik olarak 1 adet Krem saç boyası, 1 adet oksidan krem, 1 adet arı sütü içerikli parlaklık koruyucu,1 çift eldiven ve kullanma talimatı çıkıyor.

ÜRÜN DENEYİMİM & YORUMLARIM;
Saçlarım aşırı işlem görmüş ve yıpranmış 6 aydır hiç boya sürmemiştim ve kendi haline bırakmıştım 1 kere de kestirmiştim kırıkları olabildiği kadar gitsin diye. Amonyaksız,arı sütü içeriği ve SADECE 28 ŞAMPUANLAMAYA KADAR KALICI olarak geçtiği için ben de artık bir değişiklik yapmak istedim.
*28 şampuanlamaya kadar kalıcı kısmına değinmek istiyorum;Normal bir saç boyasının da ömrü yaklaşık 1 ay süredir akmaya ve rengi değişmeye başlar.
Saçlarımın diplerine bulaştırmak istemediğim için sadece uçlarını boyadım,ve boyarken inanılmaz zorlandım sanki boya saçımı tutmuyor gibi hissettim ben,neyse boyayı uygulayıp 20 dakika bekleme süresine geçtim. Bekleme süresi bittiğinde şampuansız sadece boyanın kendi kreminin uygulanması söylendiği için su berraklaşana kadar duruladım ve kremi uyguladım. Saçımı yıkarken inanılmaz dolaştı ve keçeleşti kremi uyguladığımda da geçmedi. Ürünü boyasız&boyalı saçlar da uygulayabilir olduğu için almıştım. Boyamadan önce saçlarım kumraldı,sütlü kahveye boyadım. Örtücülüğü yeterli fakat alıcıya yansıttığı o yoğun parlaklık yumuşaklık vs. bende malesef olmadı... Bu ürünle anlaşamadık malesef saçlarım şuan kuru ve sert ürüne notum 4/10

DİPNOT:Tamamen gerçek fikirlerimdir. Beğenmediğim bir ürünü beğendim diyemem malesef. SAÇLARIM ÖNCEDEN YIPRANMIŞ OLDUĞU İÇİN DE BÖYLE OLMUŞ OLABİLİR TABİ Kİ,BOYASIZ SAÇLARINA UYGULAYANLAR ÇOK MEMNUN KALMIŞ.
OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BLOGUMU TAKİBE ALMAYI UNUTMAYIN❤


2 yorum: