17 Haziran 2017 Cumartesi

EĞRİÇAYIR APİFARM CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNİ DENEDİM!

Herkese merhabalar!
Eğriçayır markasının ürünlerinden daha önce bir yazımda bahs etmiştim. Cilt bakımı ürünlerini de deneme fırsatım oldu firmaya teşekkürü borç bilirim çok ilgililer. 

APİFARM PROPOLİSLİ GÖZ ÇEVRESİ KREMİ
Ürünün vaadleri;

Arı sütü barındırdığı,  oligo-elementler ve B vitamini ile cilde canlılık verir ve hücreleri dengeler, göz çevrenizi aydınlatmaya ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Hafif ve sıvı formdaki APIFARM Göz Çevresi Kremi,  içeriğindeki zengin arı sütünün yanı sıra kaysı çekirdeği  yağı, gül suyu, shea yağı, deniz yosunu ve aloe vera sayesinde kılcal damarların genişlemesinden oluşan lekeleri en aza indirerek göz çevresinin yeniden yapılanmasını sağlar ve ince çizgileri yok eder. 
Torbalanmaları ve mor halkaları azaltarak göz çevresini gençleştirir. Gün boyunca cilt daha sıkı, canlı ve sağlıklı olur. Yaşlanmayı geciktirir.

Ürünün bendeki etkileri neler oldu?
Normalde hassas ve alerjik bir göz çevrem vardır,ürün bende hiç bir hassasiyete sebep olmadı.
Nemlendirmesi ve düzenli kullanımda aydınlatmasını çok beğendim.
Göz çevresini çok güzel yatıştırıp gerekli bakımı yaptığını söyleyebilirim.
Uykusuz uyandığım günlerde kremi uyguladıktan sonra göz çevremdeki şişliğin indiğini ve rahatladığını fark ettim ki bu her ürünün yapabildiği bir etki değil. 
Özetle kokusundan yapısına her şeyini beğendim.
Gönül rahatlığıyla denemenizi öneriyorum.

YOĞUN ARI SÜTLÜ GECE VE GÜNDÜZ KREMİ;

Öncelikle neden gece ve gündüz kremini ayrı kullanmalıyız. Gece ve gündüz kremleri arasındaki farklar nelerdir kısaca onları inceleyelim;

GÜNDÜZ KREMİ;

Gün boyunca kullanım için tasarlanmış kremler öncelikle size gün boyu koruma desteği verir. Gün içinde UV ışınlarından,çevresel faktörlerden korur.

GECE KREMİ;

Vücudun geri kalanı gibi cilt de kendini uyurken yeniler. Bu yüzden gece kremleri nem ve yenileme odaklı tasarlanıyor.

APİFARM GÜNDÜZ VE GECE KREMİ;

 Arı Sütü ciltte, nemi muhafaza eder ve enflamasyonu azaltır. Aynı zamanda cilde faydalı olan kolajen, lesitin, protein, şeker, mineral tuzları ve vitamin A,B kompleksleri, C,D,E vitaminlerini de içeriğinde bulundurur. Cildi canlandırır, hücreleri dolgunlaştırarak elastikiyeti artırır ve zarar görmüş hücrelerin yenilenmesini sağlar.

Ürünün bendeki etkileri neler oldu?
İki ürün de düzenli kullanımda çok iyi bir nem ve elastikiyet verdi.
Daha canlı ve daha taze bir cilt görünümüne yardımcı oldu.
Benim cildim akneye aşırı meyilli ve yağlıya dönük olması sebebiyle ben sivilce sorununa yol açtı fakat cildim doğal ve yararlı ürünlere mutlaka tepki gösterir böyle de inatçıdır. :)
Kuru normal karma ciltlere rahatlıkla tavsıye ederim.

ÜRÜNLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN.


2 yorum: