21 Mayıs 2017 Pazar

EĞRİÇAYIR / APİFARM ÜRÜNLERİ

Herkese merhaba,geçtiğimiz 13 mayıs tarihinde #13bloggerlayazaveda etkinliğimizde eğriçayır markası bizlere denememiz için ürünlerini göndermişlerdi bende oldukça ilgimi çeken eğri çayır ürünlerini sizlere detaylı bir yazı şeklinde anlatmak istedim. Keyifli okumalar.


MARKA MANİFESTOSU
EĞRİÇAYIR, bölgesinde 1700 yıllardan beri üretilmekte olan arı ürünlerini, kalitesini koruyarak özelliğine ve öz değerine yakışan bir üretim ve paketleme anlayışıyla sunmayı ilke edinmiştir. Eğriçayır yaylasının benzersiz doğası,  arı ürünlerini ve Akdeniz kültürü ile harmanlanmış kültürünü tüm dünyaya tanıtmayı amaçlar…

EĞRİÇAYIR, binlerce yıllık birikimi olan yerel kültüre ve bölgesinin endemik yabani bitkilerinin korunmasına ve yaygınlaştırılmasına önem verir.

Eğriçayır, arı ürünlerini organik üretir ve organik tarımın yangınlaşmasını destekler.
Toros dağlarında üretilmiştir.

BİRDE BENİM ANLATIMIMLA İNCELEYELİM
Öncelikle nereye baksak hangi ürüne elimizi atsak içeriğinde ya bir alkol,ya bir alüminyum,ya da bir paraben çeşidine mutlaka rastlar olduk... Daha kötüsü de kullanmak zorunda olmamız,çünkü büyük şehirlerin hızına ancak kimyasallar yetişiyor(!) diye düşünürken,marka ile tanışmaktan çok mutlu oldum. İçeriğinde kimyasal insan sağlığına zararlı olmayan maddelerin olmaması tabi ki bir artı. Özellikle koltuk altı roll onları meme kanseri riskini artırıyor. Bu yüzden temiz içeriklisini bulmak oldukça sevindirici.
APİFARM ORGANİK PROPOLİSLİ DEODORANT
-Çiçeklerin balsam ve reçinelerinden toplanan propolis maddesi,antibakteriyel bir özelliğe sahiptir.
-Propolis ve hamamelis (cadı fındığı) suyu ile cildin doğal yolla nefes almasını sağlıyor,bu sayede kokuları önlemede oldukça etkili.
Eco cert serifikalı bir ürün.
APİFARM DİŞ MACUNU
-Yine propolis içeriğiyle antibakteriyal etki eder,diş ve diş etlerini korumada oldukça faydalı.
-Limon ve okaliptüs yağı ile ferahlık sağlar.
-Rahatsız edici bir tadı ve kokusu yok.
-Limon yağı dişlere oldukça faydalı bir yağ ve rahatsız olmadan varlığını hissediyorsunuz. :)

BAHS ETTİĞİM TÜM ÜRÜNLERE AŞAĞIDAKI LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
EĞRİ ÇAYIR İNTERNET SİTESİ ;https://www.egricayir.com/
KOLTUK ALTI ROLL ON'U; https://www.egricayir.com/urundetay/2-bolum/71-kategori/384-apifarm-organik-propolisli-deodorant.html
PROPOLİSLİ DİŞ MACUNU; https://www.egricayir.com/urundetay/2-bolum/77-kategori/389-apifarm-organik-dis-macunu-propolis-okaliptos-limon-75ml.html

3 yorum:

  1. Sağlık açısından bu ürünleri tercih etmekte fayda var fakat ne yazık ki ucuz olduğu için elimiz hep sağlıksız ürünlere gidiyor.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel doğal ürünler. Fırsat bulunca internet sitesine bakacağım. Takipteyim. Sevgiler;)

    YanıtlaSil