17 Nisan 2017 Pazartesi

NİSAN AYI BİTEN ÜRÜNLERİM -1

Herkese uzunca bir aradan sonra merhaba nisan ayı biten ürünlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Hızlıca göz gezdirelim.
Revigen saç dökülmesine karşı şampuanı çok beğendim. Saç uzama hızımı arttırdı. Kokusu mükemmel ve saçta 1 gün kadar kalıcılığını korudu. Saç dökülmeme etkisi olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak güzel ama olmazsa olmaz değil. 
Uni markasına ait makyaj temizleme pamukları,hemen parçalanmadı dikişleri sert değil beğendiğim ve bir daha alabileceğim bir ürün oldu.

Duru markasına ait duş jelini kokusuna bayılarak kullandım yoğun yapılı içerisinde ne işe yaradığını anlamadığım tanecikler bulunduran temizlediğine inandığım bir duş jeli oldu.
Cashmere markasına ait el kremi harika kokan kokusu elde kalıcı ve tam çantaya atmalık bir krem. Nemlendirmesi orta derecede. Hızlı emilmesi de bi avantajı.

Duru gratis kasa arkasından almış olduğum dev boy duş jelim çok uzun süre gitti ama temizlemesini beğenmediğim için bir daha alınmayacak.
Maıa Mc aktardan almış olduğumuz saçları kendine getirme iddiası bulunan fakat aksine saçları sündüren berbat saç kremi görürseniz kaçarak uzaklaşın.
Rexona kokusuna bayıldığım roll on koruyuculuğu mukemmel. Diğer roll onlarda asla bu verimi alamıyorum. Hızlıca kuruyan müthiş roll onum. Öneriyorum.
Blogda daha önce yazısını yazmıştım,özet geçmek gerekirse yumuşatması dışında pek bir etkisini maalesef göremedim.
Colgate pek bir işe yaramayan önermediğim diş macunu.
Yves Rocher mis gibi yasemin kokusu. Uzun süre kalıcı çok kibar bir koku öneriyorum.
Sırayla bir kaç part daha yayınlayacağım. Umarım beğenmişsinizdir. 
Blogumu takıbe almayı lutfen unutmayın. :)

2 yorum:

  1. Duru duş jellerini çok seviyorum gelsin yeniler:))

    YanıtlaSil
  2. 1xbet korean - Legalbet.co.kr
    1xbet korean. Bet on soccer, basketball, 1xbet tennis, 유튜브 keno and more. With free bets only available on choegocasino registration, use our links on our website and find

    YanıtlaSil